perjantai 12. kesäkuuta 2015

nukkamatto Mitä sinun tarvitsee tietää.

Yksi usein kysymyksiä saan kysyi siivoojat ja kuluttajat tänään "nukkamatot?"


nukkamatot ulos markkinoilla tänään on ylivoimaisesti vaikein matot puhdistaa ja huoltaa.

Teoriassa Ymmärrän "hauskaa" sen. Voit saada hullu, helppo, odottamaton katsoa kotona, että näyttää siltä kuin se olisi hauskaa kävellä, roll, ja pelata ...

Muutama viileä näköinen shag mattoja www.mattoja.fi

Mutta viileys tekijä haalistuu tosi nopea omistajalle, varsinkin kun he kuulevat, kuinka vaikeaa on pitää monet näistä mattoja hyvältä, ja kuinka kallista on nämä matot ammattimaisesti puhdistaa. (Vaikka jos he tietävät nämä asiat ennen ostopäätöksen tekemistä, he voivat vain saada jotain kivaa ja tietävät he korvaavat sen muutaman vuoden kuluttua se saa liian likainen nauttia enää.

Meidän matto puhdistus laitokseen usein veloittaa enemmän puhdistaa shag matot per neliö jalka kuin teemme puhdistaa paljon arvokkaampi silkki mattoja. Se koska siellä on paljon muita käsityötä tarvitaan yrittää puhdistaa mitä saa upotettu kuituihin näiden mattoja.

nukkamatto voi olla edullinen yksi Pottery Barn tai IKEA, tai arvokkaampi yksi suunnittelija ostoksia, kuten Modern Matot (jolla on laaja valikoima). nukkamatot kaikkien arvojen ALL haasteita, jotka vievät huomattavasti enemmän aikaa saada nämä matot todella puhdas.

Ja enemmän aikaa puhdistaa valitettavasti merkitsee enemmän kustannuksia shag matolle omistaja.

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää nukkamatot omistat yhden (tai ajatellut ostaa yksi), tai jos olet ammattimainen puhtaampaa ja aiomme yrittää pestä yhden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti